Martin Aakervik med platedebut…

"Gnistene fyker"

”En rockete, skitten, våt og gal platedebut som oser av attityde”

Bakgrunn: Da Martin Aakervik kom tilbake til Oslo etter ti år hos søta bror, måtte han begynne fra skrætch. Uten mulighet å vise til en god CV, gikk han inn i Norsk arbeidsliv blant de lavest lønte. Han gjorde pubspillinger med Rolling Stones cover bandet Star Fuckers og besøkte Rockefeller med Horebandet. Tross dette skrev han musikken og spilte inn plata Gnistene Fyker.

Plata: ”Gnistene Fyker” er en rockete, skitten, våt og gal, rock’n’roll plate. Spilt inn bortimot levende, med et knippe karaktersterke jamme-musikere, fra Norge og Sverige. Gitarriff, driv og akustiske instrumenter svermer rundt rampete norske tekster.

Musikkvideoen: En ung åpensindig mann, som er i konflikt med en viss “Honnybunny,” veit verken opp eller ned på situasjonen og stiller seg for øyeblikket passiv. Noe som gjør at han tar en tur ut døra og får håpet tilbake. Han oppdager verden utenfor og får en gnist ved synet av en vakker ung kvinne. En søt historie med en dyp skygge i et vinterkledt Oslo.

 

Linker -

Hjem: www.martinaakervik.com

Spotify: ”Gnistene Fyker”

Video på youtube: “Ha noe STR8″

 

Hør “Gnistene fyker”

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

 

 

 

Posted in Nyheter, Produktioner
Bildspel